About us

Atrium är ett ljust och välkomnande café i hjärtat av slottsstaden, Malmö. Här serveras frukost, lunch och fika. Menyn består av matiga brunch rätter som passar bra till såväl tidiga morgnar som till lunch eller sen eftermiddag. Här finns ett stort gediget urval av hembakat samt välkomponerade mackor. Menyn varierar efter säsong och humör. Här finner man både vegetariska och veganska alternativ.

Atrium är ett kontantfritt café.

Atrium öppnade upp dörrarna 2015 och har sedan dess varit ett populärt tillflyktsmål för malmöborna. Drömmen var att skapa en naturlig mötesplats i hjärtat av slottsstaden med en härlig och varm atmosfär där människor från hela stan skulle kunna träffas och umgås. 

På Atrium kan man slå sig ner med en kaffe i den grönskande syrenbersån eller ta en fönsterplats i den trevliga lokalen med ett härligt sorl av människor. Långbordet intill braskaminen inbjuder till större sällskap att sitta ner tillsammans. 

Caféet har haft en stadig med ständig utveckling av rätter och meny men också antal kvadratmeter. Menyn växte sig större i takt med att caféet blev rymligare när lokalen bredvid blev ledig. 

Att vi skyndat långsamt har gjort att vi haft tid att säkra kvalitet och fått möjlighet att känna in och ta reda på vad som saknades och efterfrågades i området.

Adrian & Natalia

Grundare och delägare